19 Aralık 2016 Pazartesi

Hayatimin miladi, varligimin anlamiydi Nisa suresiyle tanisisim. 

Meğer ne kadar da boşmuş dolu sandiğim yasamim. 

Ne kadar da degersizmisim , degerli Sandığım gözlerin mahreminde ..

 Bir hic uğruna dökülmüş takvimden yapraklar teker teker ve ömrüm tane tane günlerini yitirirken haramlardan bir haber seyretmisim koskoca gecen senelerimi.. 

 Şimdi anlıyorum gecen her günümde fitneli gözlerin hapsinde oluşumu. Bedenimi derinden kemiren bakışlara, gözlerimi kapatisimin ve yüreğimi ayetlere Duyarsizlastiran nefis ve seytan ikilisinin ilmek ilmek kalbimi haramlara inşa edişini , örtümun bana vermis olduğu özgürlükle daha da iyi anlıyorum şimdilerde. . 

Ben Rabbim için degerliyken kendimi nasil da hayatin hicliklerine savurmusum. Oysa neydi ki ömür dediğin, hayat dediğin neydi?? 

Günler, aylar, yillar diye ölçülebilen ve nihayet sonu olan ölüm denen hakikatle son bulus degil miydi sahte dünya yolculuğu.. o zaman neden bu hirs, vurdumduymazlik , bencillik , kin, nefret, ofke, kendini Allaha teslim edemeyis niye ?

 Rabbin degil mi sana nimet veren seni yoktan var eden ve seni herkes unutsa bile unutmayan ilahi kudret O degil mi?

 Dilinin sukursuzlugu ,5vakitte Hayyal El salah , Hayyal El Felah yuceligiyle seni namaza ve kurtulusa cagiran davet degilmi Rabbinin sana sundugu kurtulus mucizesi..

 
Ne zaman öleceğini bilmeden yürüdüğün bu kainatin yalanli yolunun seni hemde sen gibi akil ve irade sahibi yaratilanlar icinde en degerli kilinan insanoglunu aldatmasina neden izin veriyorsun? ?

 Şu icinde şuanda aldigin nefesin bile sana emanetken üstelik ne zamana kadar o şükür bile etmediğin nefesinin varliginin seninle olacağını bilmedigin halde neyi beklersin hala Rabbine donmek için. .

Uyan insanoglu uyan ki insanlık uyansin , uyan ki Rabbin rızasını kazanasin . Selam ve dua ile..

1 yorum:


  1. Bu yazı için teşekkür ederim harika paylaşım yapmışsınız sıkılmadan okudum. Benim tavsiyelerime göz atmak istermisin.
    Hello, you have a great blog. I'm waiting for my blog
    Gavsi Sani Sözleri

    Tek nefeste Okunan Kitaplar

    Karşılıklı Blog destekleri

    Cerazza Tumblr : Cerazza

    YanıtlaSil